partneri toiminnan kehittämisessä ja muutostilanteiden hallinnassa
 
VinoVehendon tarina

VinoVehendon tarina

VinoVehendo –  laadukkaan viinin maahantuontia ja tukkukauppaa luotettavasti,  intohimon siivittämänä

VinoVehendo tuo maahan laadukkaita perinteisin menetelmin tuotettuja viinejä ravintoloitsijoille. Toimintamme on alkanut keväällä 2017 ja se kehittyy koko ajan asiakkaidemme tarpeita kuunnellen.

VinoVehendoTuotteet

Keskitymme maahantuonnissamme EU-alueella toimivien, pääasiassa pienten yksityisten tuottajien viineihin.  Tuottajamme valmistavat laadukkaita viinejä ja arvostavat perinteisiä tuotantomenetelmiä. Tärkeä kriteerimme viinien valinnassa on se, että tuotteet tulevat pääosin uusina Suomen markkinoille.

VinoVehendoTuottajat

Täällä Suomen päässä palvelemme yksilöllisesti ravintoloitsijoita, jotka haluavat tarjota asiakkailleen laadukkaita viinejä ja uusia elämyksiä.

Tällä hetkellä tuomme viinejä Espanjasta, Itävallasta ja Italiasta.

Toimimme luotettavana välittäjänä viinintuottajien ja suomalaisten ravintoloitsijoiden välillä. Laajennamme toimintaamme yhteistyössä viinintuottajien kanssa ja asiakkaidemme tarpeita kuunnellen.

Yritysmuodoltaan VinoVehendo on Vehendo Oy:n rekisteröimä aputoiminimi. Vehendo Oy harjoittaa lakiasiain ja liikkeenjohdon konsultointia, ja sitä johtaa varatuomari Lassi Räsänen. Toisena omistajana mukana olevan Arto Toivosen intohimona on viinin lisäksi myynti ja markkinointi.

Kolmas omistaja Sommelier Cilla Impola hallitsee viinien salat ja käytön.

Hyvä ravintoloitsija, laita viestiä osoitteeseen info@vehendo.fi .Otamme yhteyttä.

Kiitos

VinoVehendon tiimi

Cilla, Lassi ja Arto